| Tanítványaim mondták |

Egy kecskeméti – felnőtt, dolgozó – tanítványomtól, aki szűkös szabadidejéből spanyol tanulásra is szán:

“Judittal az általa meghirdetett kecskeméti spanyol esten ismerkedtem meg, amelyet véletlenül az Interneten találtam. Régi vágyam volt, hogy a 20 évvel ezelőtti spanyolországi munkám során elsajátított nyelvtudásomat felelevenítsem, különös tekintettel arra, hogy decemberben spanyol lovas show-t szervezünk a budapesti Arénában. Kitűnően haladunk, újszerű megoldásokkal (YouTube videók, oktatófilmek, hanganyagok) tanít, amely jelentősen megkönnyíti az otthoni tanulást. Határozott, precíz oktatásával jelentős fejlődésen mentem keresztül. A spanyol lovasokkal, néhány hónap tanulás után már tudok spanyolul is beszélni. Remélem, segítségével újabb nyelvvizsgával gyarapíthatom bizonyítványaimat. 🙂

Ladányi Kovács Zoltán

Az egyik Angliában élő skype-os tanítványomtól:

“Korábban nyelviskolában tanultam, de ott inkább a nyelvtannal foglalkoztunk és a beszélgetésre nem nagyon volt idő. Judit órái az egyéni igényekre fekteti a hangsúlyt, így mi a beszélgetésre fókuszáltunk. Az is pozitív számomra, hogy az órák  Skypon keresztül is jól működnek, nekem ez nagyon jó volt, mert Angliában élek. Azóta a beszédem sokat fejlődött és bátrabban szólalok meg spanyolul.”

Cseh Nóra

Egy másik skype-os tanítványomtól:

“Régóta terveztem, hogy megtanulok – csak kedvtelésből – spanyolul. A Facebook-on a „Tanuljunk spanyolul” nevű csoportban „találkoztam” Judittal, aki nyilvánosan felajánlott egy ingyenes, 12 leckéből álló online kurzust. Túljutottam ezeken a leckéken és úgy gondoltam, Judittal folytatom a tanulást. Szimpatikus volt a stílusa, nem is beszélve arról a hatalmas előnyről, hogy skype-on is ad órákat, amelyek közvetlenek, érdekesek, változatosak. Teljesen úgy érzem magam, mintha ott ülnék mellette Kecskeméten, de nem kell utazgatnom és a hétről-hétre változó munkahelyi időbeosztásom sem probléma. Még nagyon az elején járok a tanulásnak, remélem, mihamarabb eljutok oda, hogy anyanyelvükön kommunikáljak spanyol nyelvű ismerőseimmel. Tudom, hogy Judit ebben sokat tud és fog segíteni.”

dr. Máthé Boglárka

Az online kezdő tanfolyamom egyik résztvevője írta:

“Hola!
Muchas gracias por tu video 😀 !! Amióta megnéztük a férjemmel, szállóige lett a “que hora es”
Nagyon vicces!!!  Újra köszike!
Üdv: Hajni”

 

További sikeres tanítványaim és még több vélemény…