| Ki vagyok? |

OLYMPUS DIGITAL CAMERASzabolcsi Judit vagyok, a végzettségemet tekintve programtervező matematikus. 13 évig a GAMF-on tanítottam programozást, míg úgy nem éreztem, hogy már mással szeretnék foglalkozni. És ez a más a spanyol.

2005-ben kezdtem itthon magánórákat adni. 2014 nyarán tartottam órát csoportoknak Balatonszemesen, spanyol táborban, valamint a NYITOK-ban és a Katedra Nyelviskolában, Kecskeméten. Úgyhogy van tapasztalom 1 főtől 11-ig különféle méretű csoportok oktatásában. Fordítással is foglalkozom: http://spforditas.hu/

És hogy honnan tudok spanyolul? A debreceni Ady Endre Gimnáziumba jártam spanyol nyelvtagozatra, a végén középfokú nyelvvizsgát tettem. Azóta megszereztem a felsőfokú nyelvvizsgát is.

Többször jártam Spanyolországban: Santanderben, Barcelonában, Madridban, Valenciában
és megcsináltam a Camino de Santiago-t. Ebből kifolyólag vannak spanyol (pontosabban katalán) barátaim, valamint a GAMF-ról egy kubai kollégám – őket szoktam megkérdezni, ha valamilyen kétség merül fel bennem, hogy a spanyolok vagy a latinok hogyan használják azt a szót, kifejezést vagy nyelvtani szerkezetet.

Ma is napi szinten foglalkozom a spanyollal, mert szeretem és szeretnék továbbfejlődni benne.

Itt egy cikk rólam és a spanyol nyelvről.

Ez a másik pedig az önálló spanyoltanuláshoz illetve a spanyol gyakorlásához nyújt segítséget.