| Skype-os órák |

Meg fogsz tanulni spanyolul, anélkül, hogy ki kellene mozdulnod otthonról!

Akár külföldről, akár belföldről bármelyik településről tanulhatsz.

Én is használtam ezt a módszert annak idején, amikor a felsőfokú nyelvvizsgámra készültem és végül 90% körüli eredménnyel vizsgáztam.

Nem találsz a közelben spanyoltanárt?

Nem tudsz csatlakozni nyelviskolai csoporthoz, mert vagy nem indul, vagy olyan lehetetlen időpontban, ami Neked nem jó?

A csoporttársaid késnek és nem tanulnak?

Egyedül nem vagy elég motivált, hogy tanulj?

Csak beszélgetni szeretnél spanyolul?

A megoldás: vegyél skype-on keresztül magánórát!

Skype-on keresztül bárhonnan elérsz.

Én a Te időbeosztásodhoz alkalmazkodom.

Itt te vagy a császár, nem húz vissza senki, nincs nem tanuló csoporttárs, aki elveszi a rád fordítható időt.

Majd én “piszkállak”, ha magadtól nem vagy elég motivált.

Kényelmesen, karosszékből vagy akár ágyból is beszélgethetsz velem spanyolul.

Képzeld el, hogy Spanyolországban, Peruban, Kubában vagy Mexikóban jársz. Odalépsz egy járókelőhöz és megkérdezed, merre van a legközelebbi élelmiszerbolt, vagy hol találsz olyan éttermet, ahol megfizethető áron helyi specialitást ehetsz. A megszólított illető válaszol és Te érted, amit mond.
Vagy latin zenét hallasz és nagyjából megérted, miről énekelnek. Na jó, ez nem nehéz, mindig a szerelemről énekelnek. 🙂
Lesz egy szuper hobbid, a spanyol nyelv tanulása. Ezen keresztül megismerkedhetsz latinokkal, spanyolokkal vagy más magyarokkal, akik szintén spanyolt tanulnak.

Sokféle tanítványom volt már, többeknek segítettem megszerezni a középfokú nyelvvizsgát, vagy leérettségizni spanyolból, vagy “csak” megtanulni beszélni. Ma éppen az egyik középiskolás tanítványom édesanyja jött és hozott egy hatalmas csokor virágot, mert a fia nem bukott meg év végén. Szinte könyörögve kérte, hogy a következő félévben is járhasson hozzám a fia és ne heti egy, hanem két órában.

Tehát még egyszer a skype-os magánóra előnyei:

Skype-on keresztül bárhonnan elérsz.

Én a Te időbeosztásodhoz alkalmazkodom.

Itt te vagy a császár, nem húz vissza senki, nincs nem tanuló csoporttárs, aki elveszi a rád fordítható időt.

Majd én “piszkállak”, ha magadtól nem vagy elég motivált.

Kényelmesen, karosszékből vagy akár ágyból is beszélgethetsz velem spanyolul.

Nem az utazásra, a tanfolyamra járásra megy el az időd, így többet tudsz tanulni.

Egy tanítványom mondta:

“Kedvtelésből kezdtem spanyolul tanulni, eközben találtam rá Juditra. Az órák nála mindig érdekesek, színesek és jó hangulatúak. Legyen az magnóhallgatás, vagy egy filmrészlet fordítása, mindig jól töltjük az órát. Legkevésbé a nyelvtant szeretem, mert a szabályok sokban akadályozzák a közlendőm kifejezését. Eközben vettük át – már nem egy alkalommal – a subjuntivót – és vele még ezt is megkedveltem. És aki egy kicsit már tanult spanyolul, az tudja, hogy ennek a megkedveltetése a diákkal nem kis feladat. Szívből ajánlom!”

Vehetsz egy vagy több skype-os magánórát. Az ára kevesebb, mint egy óra masszázs – ami szintén kellemes, de attól nem fogsz megtanulni spanyolul 🙂

Ne halogasd a jelentkezést, mert heti 20 óránál többet nem vállalok. Ne Te legyél az, aki lemarad!

100%-os pénz visszafizetési garanciát adok. Ha nem tetszik az óra, nem ilyenre számítottál, csak szólj, vagy jelezd írásban és visszautalom a pénzed!

Ezt kell tenned:

  1. Írj ide: info@spanyolos.hu, vagy hívj fel 30/287-46-18!
  2. Ha még nem próbáltad a skype-os órát és nem bízol a technikában, először egy 10-15 perces “tesztbeszélgetést” folytatnunk. Így kipróbálhatod, hogy tényleg jól hallasz és látsz, valamint azt is megbeszéljük, hogy milyen szinten vagy és mi a célod.
  3. Ezután utald át az óradíjat (4500 Ft/60 perc) a 51700100 – 10017090 számlámra (külföldről: IBAN: HU10 5170 0100 1001 7090 0000 0000 BIC: TAKBHUHB Takarék Bank, Kecskemét, Szabolcsi Judit).
    Ha legalább 10 órát kifizetsz egyben, akkor 20% kedvezményt kapsz. (10 óráért 45.000 helyett csak 36 ezret) Kérlek, az utalásnál tüntesd fel a telefonszámodat, hogy fel tudjam veled venni a kapcsolatot! 
  4. Azonnal megérkezik az utalásod, amiről én kapok egy sms értesítést. Ekkor felhívlak és megbeszéljük, hogy mikor legyen az órád. Akár már másnap kezdhetsz!

Hívj most, hogy ne maradj le. Minden egyes halogatással töltött perc helyett már boldogan tanulhatnál spanyolul és pár hónap múlva látnád az eredményt. Minél később kezded, annál később fogsz megszólalni spanyolul.